Frågor & Svar

Välj land

Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är en republik i Västindien som upptar två tredjedelar av ön Hispaniola. Landet gränsar mot Haiti och har maritim gräns mot det amerikanska territoriet Puerto Rico. Alla våra hotell nedan har egna "vigsel-avdelningar" som hjälper till med allt som har med er vigsel att göra.

USA - New York - KOMMER INOM KORT

Att gifta sig i "The Big Apple", är för många den högsta drömmen. Gift er i Central Park, på Brooklyn Bridge, i Battery Park, mm. Bo på ett av Manhattans absolut bästa och mest familjära hotell - Westhouse. Perfekt läge i hörnet West 55th Street / 7 Avenyn, ett par kvarter från Central Park. Kombinera så att ni gifter er i New York och åk sedan till Dominikanska Republiken för er "honeymoon". En fantastisk kombination. Vi ger er ett paketpris för att arrangera vigsel, bo på hotellet, transfer flygplatsen mm.

Seychellerna

I västra Indiska oceanen ligger de fantastiska öarna som tillhör Republiken Seyschellerna. Huvuddestinationen Mahé som även är den största ön kretsar närmare 120 öar kring och alla har sin egen unika charm. Vi på Bröllopsresebyrån vill nu erbjuda våra gäster möjligheten att dela eran viktigaste dag i livet på en plats där romantik och paradis aldrig vart närmare verkligheten.

Jamaica

Jamaica

Bröllopsresebyrån
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se