Länder

Vi på Bröllopsresebyrån står för en mycket hög kvalitet och bästa service. Vi har komponerat våra Bröllopspaket med stor omsorg samt bara valt hotell som vi vet är riktigt bra. För vigsel på hotellen samarbetar vi bara med hotell där vi vet att de har en riktigt bra avdelning för att arrangera bröllop. Vi har bott på alla hotellen och noga gått igenom personalens service och bemötande, restauranger, olika rumskategorier och annat som erbjuds. Sammanfattningsvis har vi säkerställt att hotellen verkligen möter upp till våra gästers krav och önskemål.

Välj land

Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är det land i Västindien som har bäst "value for money". Vi kan erbjuda flera olika hotell med lite olika inriktning, där alla har stor erfarenhet av att ge er en oförglömlig vigsel. Är ni ett par, eller planerar ni ett stort bröllop? Hotellen fixar båda på bästa sätt. Alla våra hotell nedan har egna "vigsel-avdelningar" som hjälper till med allt som har med er vigsel att göra.

Se hotell »

Seychellerna

I västra Indiska oceanen ligger de fantastiska öarna som tillhör Republiken Seychellerna. Landet består av närmare 120 öar, alla med sin egen unika charm. Huvuddestinationen är Mahé där också den internationella flygplatsen finns. Därifrån flyger man inrikes till de olika öarna, eller åker snabbfärja till de närmaste. Vi på Bröllopsresebyrån vill nu erbjuda våra gäster möjligheten att dela er viktigaste dag i livet på en plats där ord som "romantiskt" och "paradis" aldrig varit närmare verkligheten.

Se hotell »

Jamaica

190 km väster ut från Dominikanska Republiken finner man, The Island in the sun som även är känt som den vackra och färgstarka ön Jamaica i Karibien. I en härlig tropisk miljö ligger bland de mest kritvita stränderna i denna del av världen som i sin tur mynnar ut mot ett turkosblått vatten. Här kan ni finna avkoppling i Bob Marleys reggie, vandra på den mest bergsrika ön i Västindien, besöka den livliga staden Kingston eller varför inte bara koppla av i ren romantik längs Montego Bays fantastiska stränder. Bröllopsresebyrån erbjuder två hotell längs Montego Bay som erhåller mycket hög standard. På någon av dessa kan vi hjälpa er att arranger drömbröllopet som ni aldrig kommer att glömma.

Se hotell »

Bröllopsresebyrån
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se