Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är det land i Västindien som har bäst "value for money". Vi kan erbjuda flera olika hotell med lite olika inriktning, där alla har stor erfarenhet av att ge er en oförglömlig vigsel. Är ni ett par, eller planerar ni ett stort bröllop? Hotellen fixar båda på bästa sätt. Alla våra hotell nedan har egna "vigsel-avdelningar" som hjälper till med allt som har med er vigsel att göra.

Majestic Elegance

Majestic Elegance är ett elegant och stilfullt hotell med ett mycket bra urval av bekvämligheter och tjänster. Hotellet ligger vid en 20 km långa fantastiska vita sstranden . Här finner du en högklassig all-inclusive anläggning med stora exklusiva rum samt fina restauranger och barer.

Läs mer »

Majestic Colonial

Majestic Colonial är den perfekta platsen för både par och familjer att koppla av i en vacker omgivning som mynnar ut till vackra Bavaro stranden och gränsar till systerhotellet Majestic Elegance. Prisläget på Colonial är något lägre än på systerhotellet, speciellt för barnfamiljer.

Läs mer »

Casa de Campo

Casa de Campo resort är riktmärke för lyx och tillhör kedjan "The leading hotels of the world". De gjorde en kraftig ombyggnad år 2009/ 2010 då de minskade antalet rum till 160 exklusiva Elite rooms. Casa de Campo kallar sig för ”Caribbean's Most Complete Resort” och vi kan bara instämma. Tre golfbanor finns inom området, alla designade av Pete Dye. Teeth of the Dog har 7 hål längs oceanen och Dye Fore ligger högt med fantastisk utsikt.

Läs mer »

Majestic Mirage

Majestic Mirage är det tredje hotellet i Majestic kollektionen och öppnar i december 2016. Exklusiva Mirage har färre men större rum, är ännu lyxigare och med fler bekvämligheter.

Läs mer »

Bröllopsresebyrån
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se