Jamaica

190 km väster ut från Dominikanska Republiken finner man, The Island in the sun som även är känt som den vackra och färgstarka ön Jamaica i Karibien. I en härlig tropisk miljö ligger bland de mest kritvita stränderna i denna del av världen som i sin tur mynnar ut mot ett turkosblått vatten. Här kan ni finna avkoppling i Bob Marleys reggie, vandra på den mest bergsrika ön i Västindien, besöka den livliga staden Kingston eller varför inte bara koppla av i ren romantik längs Montego Bays fantastiska stränder. Bröllopsresebyrån erbjuder två hotell längs Montego Bay som erhåller mycket hög standard. På någon av dessa kan vi hjälpa er att arranger drömbröllopet som ni aldrig kommer att glömma.

Secrets Wild Orchid Montego Bay (Adults Only)

Upplev Secrets Wild Orchid som ingår i det prestigefulla Four Diamond Award, där endast de hotell med den absolut högsta standarden håller till. Här kan ni njuta av Unlimited-Luxury på denna halvö och blicka ut över den en mil långa vita privatstranden som mynnar ut mot turkosblått vatten. Bättre vigsel eller bröllopsresa än på Wild Orchid i Montego Bay blir svår att överträffa.

Läs mer »

Secrets St. James Montego Bay

Upplev det verkliga paradiset på Secrets St. James i Montego Bay. Omringat av det kristallklara karibiska vattnet ligger det mycket högklassiga Adults only resortet St. James som huserar hela 350 överdådiga sviter. Här finns alla bekvämligheter som kan önskas till en perfekt smekmånad eller ett fantastiskt bröllop.

Läs mer »

Bröllopsresebyrån
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se