Om Oss

Bröllopsresebyrån arrangerar vigselresor utomlands. Vi har valt ut några av de absolut bästa, mest prisvärda hotellen på varje destination och som passar bra för både mindre och större bröllop. Låt era familjer och vänner följa med på er vigsel och exempelvis tillbringa 7, 10 eller 14 dagar i paradiset. Mat och drycker med eller utan alkohol är inkluderat i priset = "all inclusive". Vi ser fram emot att hjälpa er arrangera ert drömbröllop! Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi som driver detta

Ragnar Bruce har lång erfarenhet inom Kundservice och försäljning i ledande ställning i flera olika branscher. Ragnar har alltid strävat efter att överträffa kundernas förväntningar och ge det där "lilla extra" som vi vet att våra resenärer vill ha. 

Jonathan Olsson har en bakgrund på Solresor, på flera olika resmål. På det företaget var han alltid i topp när kundundersökningarna sammanställdes. Jonathan har en fantastisk förmåga att lösa allt för kunden och gör det alltid med ett leende. Jonathan läser just nu (vinter-vår 2014) "Hotel and Recreational Management" på San Diego State University i San Diego, Kalifornien. Jonathan bygger på sina kunskaper för att vi skall kunna ge våra kunder ännu bättre service.

Klas och Birgitta Hammar, är de förra ägarna till resebyrån. De har över 30 års erfarenhet i branschen och har alltid haft ett rykte om sig att vara oerhört bra på att ta hand om kunden på absolut bästa sätt. De stöttar oss i våra nya roller med sin stora erfarenhet och sitt stora kontaktnät.

Om företaget

Bröllopsresebyrån drivs av Travel by Bruce AB (org 556940-8536) som har ställt resegaranti till Kammarkollegiet i enlighet med lagen för paketresor.

Vi ser fram emot att arrangera er bröllopsresa!

 

Bröllopsresebyrån
Gustavsgatan 18
S-431 66 Mölndal

Telefon  +46 (0)31 – 273 660
Mobil +46 (0)730 - 271 300
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © 2013 Travel by Bruce
Alla rättigheter förbehålls
Webdesign: Pixelstore.se